Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...343.000(!) ευρώ για υπερωρίες στους υπαλλήλους της ηγεσίας του Υπ.Παιδείας...

Εκτός τόπου και χρόνου "συλλαμβάνεται" για ακόμα μια φορά η πολιτική ηγεσία του Υπ.Παιδείας καθώς με υπογραφή της υπουργού κ.Άννας Διαμαντοπούλου εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 343.000 ευρώ, για ...





ενδεχόμενες υπερωρίες (μέχρι το τέλος Απριλίου) όσων εργάζονται στα πολιτικά γραφεία του Υπ.Παιδείας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Διαύγειας, προκαλείται δαπάνη ύψους 343.000 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων στα Πολιτικά Γραφεία της υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου, του αναπληρωτή υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου και των γενικών και ειδικών γραμματέων του υπουργείου.


Κι αν ήδη σας φαίνεται ότι το ποσό είναι εξωφρενικό, από το ίδιο έγγραφο προκύπτει ότι στο γραφείο της Υπ.Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου απασχολούνται 48(!) υπάλληλοι αλλά ούτε τόσοι φθάνουν για να βγει η δουλειά εντός ωραρίου!
Ο αναπληρωτής Υπ.Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος απασχολεί 21 υπαλλήλους, η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου άλλους 15, οι γενικοί γραμματείας συνολικά 15 ενώ απασχολούνται επίσης 12 οδηγοί και 20 αστυνομικοί.

Κι όμως αυτός ο μικρός στρατός δεν μπορεί να καλύψει εντός ωραρίου τις ανάγκες της πολιτικής ηγεσίας του Υπ.Παιδείας και ο κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνεται με ακόμα 343.000 ευρώ!

Απίστευτο!
parapolitiki.com