Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...σχεδιάζει «Ολυμπιακό Β’» ο Μαρινάκης


Την ισπανική ποδοσφαιρική νοοτροπία θέλει να υιοθετήσει ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται και σχεδιάζει την δημιουργία δεύτερης ομάδας, «Ολυμπιακός Β’» κατά τα πρότυπα της «Μπαρτσελόνα Β’» και «Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια».

Στόχος, είναι να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και να γίνει πιο ανταγωνιστικός εντός και εκτός συνόρων. Ο «Ολυμπιακός Β'», θα ανήκει στον σύλλογο και θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες ενός ικανού τεχνικού και ιατρικού τιμ, το οποίο θα δουλεύει στα πρότυπα της πρώτης ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται πως αντί να παίρνουν έναν νεαρό παίκτη και να τον παραχωρούν ως δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, θα μπορούσαν να τον έχουν στις τάξεις του συλλόγου.

Έτσι, θα μπορούν να τροφοδοτούν την ομάδα με παιδιά από τις Ακαδημίες και θα δίνουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Θα υπάρχει λοιπόν η ευχέρεια απόκτησης μη κοινοτικών παικτών μέχρι 22 ετών, οι οποίοι θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα, ενώ θα μπορούν να αγωνιστούν και ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν χρόνο συμμετοχής, όπως οι Ζαραδούκας, Βάντερσον και Λεάντρο.

Ο «Ολυμπιακός Β’» δεν θα μπορεί να προβιβαστεί πάνω από την Football League, αφού στην πρώτη κατηγορία θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και δε θα μπορούν Ολυμπιακός και «Ολυμπιακός Β’» να βρεθούν αντιμέτωποι στην ίδια κατηγορία.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα από τις ποδοσφαιρικές αρχές, θα μελετηθεί και το ενδεχόμενο να αγοραστεί κάποιος ερασιτεχνικός σύλλογος, με τους ίδιους στόχους που θα είχε ο «Ολυμπιακός Β’», χωρίς ωστόσο να μπορεί να ανέβει πάνω από την Football League.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr