Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...το Photoshop Touch και για iPad 2

 
 
Tο Photoshop Touch της Adobe είναι πλέον διαθέσιμο και για το iPad 2 μέσω του App Store. Προσφέρει τις βασικές λειτουργίες του Photoshop, καθώς επίσης και νέες δυνατότητες επεξεργασίας και μοιράσματος φωτογραφιών, σε μία εφαρμογή ειδικά προσαρμοσμένη για ταμπλέτες.

Το Photoshop Touch δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδυάζουν πολλαπλές φωτογραφίες σε layered εικόνες, να πραγματοποιούν ουσιαστικές αλλαγές και να χρησιμοποιούν επαγγελματικά εφέ, ώστε να δημιουργείται ένα όμορφο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, να βελτιώνουν τις εικόνες, να ζωγραφίζουν, να βρίσκουν ιδέες για το στήσιμο των εικόνων και πολλά ακόμη. Το εργαλείο «Scribble Selection» επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν εύκολα αντικείμενα σε μία εικόνα, απλά μαρκάροντας με μία απλή κίνηση αυτό που θέλουν να κρατήσουν και μετά αυτό που θέλουν να διαγράψουν.

Επιπλέον, με την τεχνολογία «Refine Edge» του Photoshop, ακόμη και σημεία με soft edges που είναι δύσκολο να επιλεγούν, μπορούν πλέον εύκολα να ομαδοποιηθούν όταν γίνονται οι επιλογές. Το Photoshop Touch βοηθάει επίσης τους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα εικόνες και να μοιράζονται τις δημιουργίες τους μέσω της ενσωμάτωσης του Facebook και του Google Image search.
από:http://www.protothema.gr/technology/article/?aid=180310

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου