Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...auto - Moto: Το διαστημικό τμήμα της NASA φροντίζει το αυτοκίνητο σας

Είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενο να ξαφνιαζόμαστε ευχάριστα μαθαίνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και επιτεύγματα που πριν από λίγα χρόνια θα ήταν μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πολλές φορές αυτές οι εξελίξεις ξεφεύγουν και πέραν...





του διαστήματος, όπως η εφεύρεση του διαστημικού τμήματος της ΝΑSA για τη φροντίδα του αυτοκινήτου μας! Το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑSA σε συνεργασία με τη γνωστή από τα παγκόσμια πρωταθλήματα Williams F1 Team, σχεδίασε ένα μοναδικό προιόν περιποίησης αυτοκινήτου που στην ουσία καταργεί τους νόμους της Φυσικής και πηγαίνει κόντρα στις Χημικές δράσεις και αντιδράσεις!

Σχεδιάσε το Williams Ceramic Coat. 'Eνα πρόγραμμα μοναδικής προστασίας του αμαξώματος από τους μεγαλύτερους εχθρούς του:

Τη διάβρωση από κουτσουλιές που ως γνωστόν είναι καυστικές και καταστρέφουν το χρώμα, το ρετσίνι, την όξινη βροχή, την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι και τη βρωμιά του οδοστρώματος. Ακόμα και...το βάψιμο με σπρέι γκράφιτι πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα αφού αφαιρείται πανεύκολα με τη χρήση διαλυτικού!

Το προστατευτικό υπόστρωμα που δημιουργεί το Williams Ceramic Coat στο αυτοκίνητο, το προφυλάσσει 10 φορές περισσότερο ακόμα και από το χαλάζι ή την επαφή με ισχυρά διαβρωτικά που ως γνωστόν προκαλούν "ξεφλούδισμα" στο χρώμα μέσα σε δευτερόλεπτα! Η δε γυαλάδα και γενικότερη όψη του αυτοκινήτου σας, θα σας θυμίσει πως ήταν όταν το αποκτήσατε καινούργιο!

Για όλα τα "διαστημικά" αποτελέσματα του προγράμματος Ceramic Coat, η Williams F1 Team δεσμεύεται και εγγυάται για 5 χρόνια με επίσημο πιστοποιητικό εγγύησης.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του Williams Ceramic Coat:


vivanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου