Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...έχετε νεύρα; Οδηγήστε τανκ και ξεσπάστε!

Σε μία χώρα όπως η Νέα Ζηλανδία, όπου τα extreme sports δίνουν και παίρνουν (ράφτινγκ, bungee jumping, "zorbing"), είναι φυσικό να έχει κάποιος μεγάλες προσδοκίες για νέες «αναζητήσεις». Χωρίς να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, οι Νεοζηλανδοί παρουσιάζουν τη νέα μόδα: οδήγηση τανκ και  σύνθλιψη μικρότερων οχημάτων.


Όσοι το δοκίμασαν, περιγράφουν την εμπειρία ως «αγχολυτική» και την προτείνουν μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Ανάμεσα στα τανκς που μπορούν να οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι το «καμάρι» του στόλου, το βρετανικό Centurion Maximus, που ζυγίζει 52 τόνους και χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ, τη δεκαετία του ’70 και το σοβιετικού τύπου T-55. Το κόστος για τα 15 λεπτά οδήγησης ανέρχεται στα 274 ευρώ, ενώ αν θέλετε να «λιώσετε» και λίγο μέταλλο, θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω (περίπου 150 ευρώ), αλλά αξίζει.

Ο ιδιοκτήτης της ιδιότυπης επιχείρησης των οκτώ τανκς, Tanks for Everything, στο Christchurch, Matthew Sandland αγοράζει το «υλικό» του από έναν διανομέα όπλων στην Ουγγαρία.
από:http://www.protothema.gr/world/article/?aid=186326

Αν πιέζεστε, λοιπόν, και το πορτοφόλι σας το αντέχει, βγάλτε εισιτήριο για Νέα Ζηλανδία και καταστρέψτε μερικά οχήματα …για «αποσυμπίεση»!