Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη κερδίσει!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη κερδίσει!Η μεγάλη μέρα για τον ΑΠΟΕΛ είναι η σημερινή. Στις 9.45, οι πρωταθλητές Κύπρου δεν αγωνίζονται μόνο σε ώρα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην ίδια τη διοργάνωση! Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.
Και μάλιστα εμπόδιό τους στο δρόμο για τους «4» είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση, η ομάδα που μόνο την Μπαρτσελόνα φοβάται και παρ’ όλα αυτά εφέτος πάει καρφί για τον τίτλο στην Ισπανία.


Δεν ξέρω και δεν μου αρέσει να προβλέπω τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων. Σ’αυτή την αναμέτρηση όμως ξέρω ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει την πρώτη του νίκη.
Όχι τη πρόκριση, τη νίκη. Ακόμα κι αυτή η συμμετοχή του στους «8» είναι νίκη. Το γεγονός ότι με το χαμηλό μπάτζετ έφθασε μέχρι εδώ, σε αντίθεση με άλλες πλούσιες σε μπάτζετ και τίτλους ομάδες δείχνει ότι αυτή η νίκη είναι μόνο δική του. Την αξίζει.

Ακόμη και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Ισπανοί την Κυπριακή ομάδα δείχνει ότι αυτή η μικρή (και ποδοσφαιρικά…) χώρα ψήλωσε ξαφνικά. Μπορεί να μην έγινε γίγαντας, έγινε όμως μια ομάδα σοβαρή που αξίζει να την παίρνεις στα σοβαρά.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η απόδειξη στη γενικότερη μιζέρια (και) του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ότι δικαίως γίνονται αυτές οι διοργανώσεις κι ας υπάρχουν ένα σωρό ασφαλιστικές δικλείδες για να μην υπάρχουν «εκπλήξεις» τύπου ΑΠΟΕΛ κάθε χρονιά.

Από τα περίφημα γκρουπ δυναμικότητας, έως τις εθνικές και συλλογικές βαθμολογίες η ΟΥΕΦΑ φροντίζει οι εκπλήξεις να είναι λιγοστές. Να είναι τώρα ο ΑΠΟΕΛ και σε τρία, τέσσερα η πέντε χρόνια κάποια άλλη ομάδα στη θέση του.
Πηγή: pamesports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου