Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...έντονο το ενδιαφέρον απο Κατάρ για Ελλάδα

Το Κατάρ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για επενδύσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Ο αντιπρόεδρος είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Χάμαντ μπιν Τζάσιμ μπιν....





Τζάμπερ Αλ Θάνι, του οποίου ήταν προσωπικός προσκεκλημένος και με τον υπουργό Οικονομικών Γουσέφ Καμάλ με τους οποίους συζήτησε θέματα διμερούς συνεργασίας αλλά και περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, στα οποία το Κατάρ δραστηριοποιείται έντονα.

Η πλευρά του Κατάρ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση του Ελληνικού και θα μετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί, αν και θα προτιμούσε μια πιο απλή διαδικασία, σε επιχειρηματικό πλαίσιο. Ωστόσο κατανοούν τα συνταγματικά και κοινοτικά κωλύματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, όπως σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.

Η Ντόχα έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την αξιοποίηση της περιοχής Αφάντου της Ρόδου, καθώς και για όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της ΔΕΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου