Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...οι άνθρωποι που έκαναν τέχνη τον πανηγυρισμό


Mέχρι τον Ιούλιο θα έχουν εγκατασταθεί 100 τέτοιοι στο Λονδίνο

Κάδους ανακύκλωσης, ανθεκτικούς σε βομβιστικές επιθέσεις και εφοδιασμένους με οθόνες LCD, ανέπτυξε η εταιρεία Renew με έδρα το Λονδίνο.


Παραδοσιακά, οι Αρχές του Λονδίνου δίσταζαν να τοποθετήσουν κάδους σκουπιδιών σε περιοχές με μεγάλη κίνηση κοντά στους σταθμούς του μετρό, εξαιτίας των βομβιστικών επιθέσεων του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού (IRA).

Οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης έχουν υψηλότερο κόστος συγκριτικά με τους συμβατικούς, λόγω των ειδικών υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, τα οποία είναι τέσσερις φορές ισχυρότερα από το ατσάλι.

Όπως προαναφέρθηκε, οι πρωτοποριακοί κάδοι ανακύκλωσης είναι εφοδιασμένοι με οθόνες LCD, οι οποίες θα μεταδίδουν τους τίτλους των κυριότερων ειδήσεων, ταξιδιωτικές πληροφορίες καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο χρηματιστήριο. Υπολογίζεται ότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχουν εγκατασταθεί 100 νέοι κάδοι στο κέντρο του Λονδίνου.

Η εταιρεία Renew διεξάγει επίσης συνομιλίες με τις Αρχές της Σιγκαπούρης και Ιάπωνες αξιωματούχους για την προώθηση των προϊόντων της.

«Στην Ιαπωνία ανησυχούν κυρίως για τους σεισμούς. Επίσης τα θέματα ασφάλειας που τους απασχολούν είναι διαφορετικά. Ανησυχούν περισσότερο για επιθέσεις με αέριο και τους ενδιαφέρει η ανίχνευση βιοπυρηνικών», δήλωσε ο Kaveh Memari, εκτελεστικός διευθυντής της Renew.


Πηγή: econews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου