Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το iPad 3/HD


Μία μέρα απέμεινε από την επίσημη ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου iPad και οι φήμες, όπως είναι λογικό, οργιάζουν. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες και σας παρουσιάζουμε τα επικρατέστερα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει η επόμενη ταμπλέτα της Apple.

Οι πιο έγκυρες πηγές σχετικά την εταιρία του Κουπερτίνο αναφέρουν κατηγορηματικά ότι αύριο δεν θα ανακοινωθεί το iPad 3. Αντ’ αυτού ο Τιμ Κούκ θα παρουσιάσει ένα iPad με high definition εικόνα, με ανάλυση που θα φτάνει τα 2048x1536 pixels. Αυτό σημαίνει διπλάσια ευκρίνεια συγκριτικά με το iPad 2. Επομένως το προϊόν που θα ανακοινωθεί αύριο θα ακούει στο όνομα iPad HD.

Όσον αφορά το design του επόμενου iPad, οι περισσότερες πηγές κάνουν λόγο για μικρές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, από τις αρχές του έτους αναφέρεται συνεχώς η φήμη ότι το επόμενο iPad θα είναι ελαφρώς παχύτερο από το iPad 2. Αυτό ίσως να αιτιολογείται στη καλύτερη οθόνη του, καθώς η HD ανάλυση απαιτεί και μεγαλύτερο hardware στο εσωτερικό της συσκευής.

Με την εμφάνιση του iPhone 4S και τα 8 megapixel που κουβαλάει στη κάμερα του, αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε με σχεδόν απόλυτη σιγουριά είναι η βελτιωμένη κάμερα του επόμενου iPad. Ο συνδυασμός μιας ενδεχόμενης HD οθόνης και μιας κάμερας που θα ξεπερνάει τα 8 megapixel, θα καταστήσει το επόμενο tablet της Apple άτρωτο στο χώρο του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το Economic Daily News, οι εταιρίες AU Optronics και LG Display προμηθεύουν εδώ και καιρό την Apple με οθόνες 7,85 ιντσών. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η οθόνη του iPad ήταν πάντοτε 9,7 ίντσες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αύριο ενδεχομένως, παράλληλα με το iPad HD, θα δούμε να ανακοινώνεται το πρώτο iPad mini. Οι φήμες σχετικά με την εμφάνιση ενός μικρότερου σε μέγεθος iPad ήταν αμέτρητες τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα άρχισαν να τις επιβεβαιώνουν και αξιόπιστες πηγές.

Όπως και να ‘χει, αύριο θα έχει αποκαλυφθεί το μεγαλύτερο τεχνολογικό μυστήριο των τελευταίων μηνών. Η Apple ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει με τα προϊόντα της και εμείς αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την αυριανή εκδήλωση.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr