Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...έρχεται στην Ελλάδα το νέο iPad


Το νέο iPad έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 23 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα, σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 4G των 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από τα 509 ευρώ. Ταυτόχρονα όμως το iPad 2 στα 16GB σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 3G, άσπρο & μαύρο θα συνεχίσει να διατίθεται αλλά η τιμή του θα ξεκινά από τα 429 ευρώ. Οι καταναλωτές θα μπορούν από την Παρασκευή να αγγίξουν και να προμηθευτούν το νέο iPad μέσα από όλο το επίσημο δίκτυο των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Ελλάδα, στα έξι καταστήματα των Apple Premium Reseller, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και από το δίκτυο των Apple Authorised Reseller.

Σύμφωνα με την Apple, το νέο iPad έφτασε τα τρία εκατομμύρια σε πωλήσεις τις 3 πρώτες μέρες της διάθεσής του, που ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου σε 12 χώρες. Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, έρχεται και στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 24 χώρες, όπως την Ιταλία, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, κ.α..

«Το νέο iPad έκανε μια μοναδική αρχή με τρία εκατομμύρια πωλήσεις – το πιο δυνατό ξεκίνημα iPad που έγινε ποτέ», δήλωσε ο Philip Schiller, ο Senior Vice President του Worldwide Marketing της Apple. «Οι καταναλωτές δείχνουν να λατρεύουν τα νέα χαρακτηριστικά του iPad, συμπεριλαμβανομένου της εκπληκτικής οθόνης Retina και ανυπομονούμε να το πιάσουν στα χέρια τους ακόμα περισσότεροι καταναλωτές αυτή την Παρασκευή».

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου