Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...θα δούμε οθόνες Retina στα νέα Mac;


Αν κάτι πραγματικά χαρακτηρίζει την Apple, πέρα από την πρωτοπορία της στον χώρο της τεχνολογίας, είναι το πόσες πολλές φήμες δημιουργούνται γύρω από αυτήν και τα προϊόντα της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Developer Preview 2 του MacOSX Mountain Lion της οποίας κάποια γραφικά έχουν αποτελέσει αφετηρία για πάρα πολλές συζητήσεις. Αρκετοί χρήστες του λειτουργικού διαπίστωσαν ότι σε κάποια παράθυρα εμφανίζονται γραφικά με διπλάσια ανάλυση από αυτή που θα έπρεπε να είχαν.

Το γεγονός ερμηνεύθηκε από αρκετούς ότι ο λόγος του πολύ μεγαλύτερου από το αναμενόμενο μεγέθους είναι να απεικονίζονται σωστά σε οθόνες με διπλάσια ανάλυση. Δεδομένου λοιπόν ότι ήδη η εταιρεία τις έχει χρησιμοποιήσει στο νέο iPad, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Apple ετοιμάζει την επόμενη γενιά των υπολογιστών Mac με οθόνες τεχνολογίας Retina.

Αναφέρεται μάλιστα ότι ακόμη και αν δεν δούμε τη νέα γενιά Mac μέσα στο 2012, λογικά το Mountain Lion θα χαρακτηρίζεται από εγγενή υποστήριξη για οθόνες Retina. Ενδεικτικά, μία οθόνη 15 ιντσών αυτής της τεχνολογίας, μπορεί να έχει ανάλυση 2880×1800 ή και υψηλότερη.


ΠΗΓΗ: proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου