Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...Samsung: Συγκρίνει το Samsung Galaxy Note 10.1 με το νέο iPad!

Δείτε αναλυτικά τι υποστηρίζει η Samsung!
To iPad 3 μόλις ανακοινώθηκε επίσημα χθες και όπως ήταν φυσικό έπεσαν όλοι πάνω του! Η Samsung πρώτη και καλύτερη! Πρόσφατα η Samsung είχε παρουσιάσει το Samsung Galaxy Note 10.1 και αφού παρουσιάστηκε το νέο iPad, μπήκε στην διαδικασία να συγκρίνει τα δυο tablets.

H Samsung υποστηρίζει πως στο Galaxy Note 10.1 oι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να χρησιμοποιούν ή να εργάζονται σε δυο εφαρμογές ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό στο νέο iPad.

Επίσης η Samsung στάθηκε στη γραφίδα S-Pen του Galaxy Note, η οποία λείπει από το iPad. H συγκεκριμένη γραφίδα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να γράφει και να ζωγραφίζει με εξαιρετική ακρίβεια.Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να κρατά σημειώσεις σε μια εφαρμογή και ταυτόχρονα να παρακολουθεί και άλλη. Η Samsung υποστηρίζει ότι για να γίνουν όλα αυτά στο νέο iPad πρέπει ο χρήστης να έχει μαζί του χαρτή και στυλό για να κρατάει σημειώσεις!
Τέλος, η Samsung κλείνει τις "μπηχτές" της προς την Apple, αναφέροντας πως το Galaxy Note 10.1 είναι ελαφρύτερο και πιο λεπτό από το νέο iPad.

Τα σχόλια είναι περιττά. Εμείς το μόνο που θα τονίσουμε είναι πως το νέο iPad κυκλοφορεί στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, με τις τιμές να είναι ήδη γνωστές και τις προπαραγγελίες ήδη σε εξέλιξη, ενώ δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια για το Galaxy Note 10.1.
από:http://whos.gr/other-news/samsung-sygkrinei-samsung-galaxy-note-101-me-neo-ipad