Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...ο ξένος Τύπος

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στην ανωτερότητα της Γερμανίας στάθηκε η πλειοψηφία του ξένου Τύπου, αναφορικά με τον προημιτελικό κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.
Kicker (Γερμανία): "Η Γερμανία έριξε το ελληνικό οχυρό. Η εθνική Γερμανίας είναι στα ημιτελικά του Euro 2012! Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ κυριάρχησε απέναντι στην Ελλάδα και επικράτησε δίκαια με 4-2. Ήταν η 15η σερί νίκη της γερμανικής ομάδας, η οποία βρήκε τη φόρμα της μετά την προσωρινή ισοφάριση του Σαμαρά και στη συνέχεια πετούσε φωτιές".
Sport1.de (Γερμανία): "Η Γερμανία νίκησε 4-1 την Ελλάδα (σ.σ. αυτό ήταν το σκορ που έγραφε η ιστοσελίδα αμέσως μετά το τέλος του ματς). Με μία θαυμάσια εμφάνιση, η εθνική ομάδα έφτασε στα ημιτελικά του Euro".
Bild (Γερμανία): Τέταρτο παιχνίδι, τέταρτη νίκη. Αυτό το Euro είναι ερυθρόκόκκινο. Άνετο 4-2 επί της Ελλάδας και τώρα συνέχεια σε ένα πραγματικά κλασικό παιχνίδι. Παίζουμε την Πέμπτη στη Βαρσοβία κόντρα στο νικητή του Αγγλία-Ιταλία για την πρόκριση στον τελικό".
UEFA (Ευρώπη): "Οι Φίλιπ Λαμ, Σάμι Κεντίρα, Μίροσλαβ Κλόζε και Μάρκο Ρόις ξέσπασαν και έστειλαν τους θριαμβευτές του 2004 στο σπίτι τους, αν και η Ελλάδα ήταν προσωρινά ισόπαλη στο Γκντανσκ. Οι ελληνικές ελπίδες επανάληψης του θαύματος του 2004 εξαφανίστηκαν από την ήττα 4-2 από τη Γερμανία, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά για 4η σερί φορά στο Euro".
Gazzetta dello Sport (Ιταλία): "Καρέ που φοβίζει η Γερμανία, πέταξε έξω την Ελλάδα. Το ματς τελείωσε 4-2 για τους Γερμανούς, που τώρα περιμένουν το νικητή του Ιταλία-Αγγλία. Γκολ για Λαμ, ισοφάριση για Σαμαρά πριν τα τέρματα των Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις. Στο τέλος, άνευ σημασίας πέναλτι του Σαλπιγγίδη".
Equipe (Γαλλία): "Η Γερμανία κυριάρχησε 4-2 της Ελλάδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ισοφαρίστηκε μετά το τέρμα του Λαμ, αλλά μετά σημείωσε 3 γκολ σε ένα τέταρτο αφήνοντας άναυδους τους Έλληνες".
Marca (Ισπανία): "Η Γερμανία δεν λάθεψε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελλάδας για να προκριθεί στα ημιτελικά. Η αξιοπιστία των Γερμανών αποτέλεσε το νέο στοιχείο στην υποψηφιότητά τους για την κατάκτηση του τροπαίου, η οποία ενισχύθηκε, παρά την απουσία ορισμένων βασικών παικτών, μετά από έναν ελληνικό συνδυασμό που έπληξε τη γερμανική ισχύ".
As (Ισπανία): "Η Γερμανία επιβλήθηκε της Ελλάδας, της οποίας η ισοφάριση στην αρχή του 2ου μέρους ήταν απλά ένας αντικατοπτρισμός. Τα τέρματα των Κεντίρα, Λαμ, Κλόζε και Ρόις έκαναν τη δουλειά και σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά".
A Bola (Πορτογαλία): "Η Γερμανία κέρδισε καθαρά 4-2 την Ελλάδα και πέρασε στα ημιτελικά του Euro 2012. Η γερμανική ομάδα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο θρίαμβο, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε κατά τη διάρκεια του αγώνα".
Fanatik (Τουρκία): "Η Γερμανία του Μεσούτ (σ.σ. εννοεί τον Οζίλ) νίκησε στον προημιτελικό του Euro 2012 την Ελλάδα με 4-2 και πέρασε στην επόμενη φάση. Οι Λαμ, Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις τα γερμανικά γκολ, οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης σκόραραν για την Ελλάδα".
Ole (Αργεντινή): "Η Ελλάδα έπεσε στα γόνατα μπροστά στην τευτονική υπεροχή. Η Γερμανία έχασε πολλά γκολ (20 ευκαιρίες), όμως εξαγριώθηκε όται ο Σαμαράς ισοφάρισε και τελείωσε την Ελλάδα με 3 γκολ σε 13 λεπτά. Στα ημιτελικά παίζει με την Πορτογαλία (σ.σ. έκανε λάθος στο ζευγάρωμα)".
BBC (Αγγλία): "Η Γερμανία παρήγαγε μία επιβλητική εμφάνιση και ξεπέρασε την περιορισμένων δυνατοτήτων Ελλάδα, συνθέτοντας έναν πιθανό ημιτελικό με την Αγγλία".
από:http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/euro2012/o-ksenos-tupos.1827437.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου