Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...Fall Movies Preview: Αυτές είναι οι 21 ταινίες που αξίζει να έχεις δει μέχρι τα Όσκαρ


Fall Movies Preview: Αυτές είναι οι 21 ταινίες που αξίζει να έχεις δει μέχρι τα Όσκαρ

Καινούργιος James Bond, κλασικός Peter Jackson που ξανασκηνοθετεί χόμπιτ, σπουδαία έργα της λογοτεχνίας στη μεγάλη οθόνη και όλες οι ταινίες που ήδη κρυφοκοιτάζουν ένα Αγαλματάκι πριν την πρεμιέρα τους στους κινηματογράφους.
Το φθινόπωρο είναι αυτή η εποχή του χρόνου που τα στούντιο ρίχνουν στη μάχη τα οσκαρικά τους χαρτιά. Έτσι ήταν, έτσι θα είναι. Μετά από ένα θερμό καλοκαίρι που είδε την μπατμανική τριλογία του Nolan να τελειώνει κι εσένα να προσπαθείς να μαζέψεις τα σαγόνια σου, ήρθε η ώρα που θα αρχίσεις να βγαίνεις από το σινεμά, μουρμουρίζοντας στον διπλανό σου βαθυστόχαστες και σοβαροφανείς προβλέψεις τύπου "Να δεις πού θα το σηκώσει το Όσκαρ ο Paul Thomas Anderson".
Πάρε χαρτί και μολύβι, διάβασε τις πλοκές, τα δυνατά χαρτιά και τις πρεμιέρες κάθε ταινίας και μπες σε ρυθμό Όσκαρ. Τι; Είναι νωρίς ακόμα; Ποτέ δεν είναι νωρίς για τα Όσκαρ.
Looper
(του Rian Johnson)
Παίζουν: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt
Η υπόθεση: Στα 2072, ένας εκτελεστής που δουλεύει για έναν μαφιόζο που παίζει το time-traveling στα δάχτυλα, γυρίζει πίσω στο χρόνο για να σκοτώσει κάποιον που -ωχ, τι γίνεται εδώ;- είναι ο ίδιος τους ο εαυτός.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Ο άκρατος ενθουσιασμός του Bruce Willis που δήλωσε στο Esquire ότι το Looper είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει ποτέ. Κι αυτό το αγόρι, ο Gordon-Levitt, πλησιάζει όλο και περισσότερο σε αυτό που (θέλουμε να) λέμε next big thing του κινηματογράφου.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 27 Σεπτεμβρίου

Amour
(του Michael Haneke)
Παίζουν: Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert, Alexandre Tharaud, William Shimell
Η υπόθεση: Οι καλλιεργημένοι συνταξιούχοι δάσκαλοι μουσικής Ζορζ και η Άνν έχουν πατήσει τα ογδόντα, ενώ έχουν και μια κόρη, την Αν, επίσης μουσικό, που ζει στο εξωτερικό με την οικογένειά της. Τη μέρα που η Αν θα πέσει θύμα μιας επίθεσης, ο δεσμός του ζευγαριού και η αγάπη τους θα δοκιμαστούν -για πρώτη φορά- πολύ σκληρά.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί ο Χάνεκε υπογράφει το σενάριο και από μόνο του αυτό αποτελεί έναν λόγο. Γιατί η ταινία απέσπασε το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών. Γιατί το μόνο από το τρέιλερ ψυλλιαζόμαστε ότι η ταινία αυτή έχει πολλά κρυμμένα μυστικά, που θα λύσουμε μόνο στις αίθουσες.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 4 Οκτωβρίου

 
V/H/S
(της Radio Silence Productions)
Παίζουν: Calvin Reeder, Lane Hughes, Adam Wingard
Η υπόθεση: Μια ομάδα από... απόκληρους πηγαίνει να ληστέψει ένα σπίτι επί πληρωμή. Εκεί θα ανακαλύψει ένα σωρό από ανατριχιαστικά τρομακτικές βιντεοκασέτες.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί ο κόσμος των κριτικών έχει βουήξει ότι πρόκειται για μια πολύ (ΠΟΛΥ) καλή έκδοση του Paranormal Activity. Και σιγά, δεν είναι ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε ακόμη μια απογοήτευση από horror film.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 11 Οκτωβρίου

Lawless
(του John Hillcoat)
Παίζουν: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Jessica Chastain
Η υπόθεση: Τρία αδέρφια που εκμεταλλεύονται το οικονομικό κραχ και κάνουν λαθρεμπόριο ποτού την εποχή της ποτο-απαγόρευσης τα βρίσκουν σκούρα όταν ένας αρχιμαφιόζος ζητά μερίδιο από τα κέρδη κι ένας ομοσπονδιακός πράκτορας φτάνει στη Virginia για να τους συλλάβει.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Ο Nick Cave, ο γνωστός Nick Cave, που υπογράφει το σενάριο. Εντάξει, κι ο Shia LaBeouf που θέλει να μας πείσει ότι είναι (πια) ένας σοβαρός ηθοποιός.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 25 Οκτωβρίου

 
The Master
(του Paul Thomas Anderson)
Παίζουν: Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix και Amy Adams
Η υπόθεση: Ένας αινιγματικός συγγραφέας ιδρύει μια θρησκεία που προσελκύει ολοένα και περισσότερους Αμερικάνους που αναζητούν ένα νόημα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Δεν είναι ένας. Ο Anderson επιστρέφει επιτέλους μετά το 2007 και το "There Will Be Blood", το "The Master" τα πήγε εξαιρετικά στο φεστιβάλ της Βενετίας, ο Hoffman ήταν πάντα μια εγγύηση από μόνος του και ο Joaquin Phoenix προσπαθεί να μας πείσει ότι κάπου στο βάθος συνεχίζει να είναι ένας καλός ηθοποιός.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Την 1η Νοεμβρίου

Skyfall
(του  Sam Mendes)
Παίζουν:  Daniel Craig, Javier Bardem, Helen McCrory, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Bérénice Marlohe
Η υπόθεση: Η πίστη του Bond στο πρόσωπο της M δοκιμάζεται, καθώς το παρελθόν της έρχεται να την στοιχειώσει. Τη στιγμή που η MI6 βάλλεται από παντού, ο 007 καλείται να καταδιώξει και να καταστρέψει την απειλή, ακόμη και με προσωπικό κόστος. Η αποστολή του τον οδηγεί προς την Κίνα, την Ινδία και τη Σκωτία.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Αρχικά, να πούμε ότι περιμέναμε τέσσερα χρόνια για την επιστροφή του Πράκτορα 007, οπότε θέλουμε να δούμε αν η αναμονή άξιζε τον κόπο. Επίσης ο συμπρωταγωνιστής του Graig, Javier Bardem κέρδισε Όσκαρ για την τελευταία του ερμηνεία ως κακός ( No Country for Old Men), μήπως ήρθε η ώρα για το επόμενο;  Ας μην ξεχνάμε και την Ελληνίδα ερωμένη του Bond, Τόνια Σωτηροπούλου που τόσα και τόσα έχουμε γράψει.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Την 1η Νοεμβρίου

Flight
(του Robert Zemeckis)
Παίζουν: Denzel Washington, Melissa Leo, John Goodman, Bruce Greenwood
Η υπόθεση: Ένας πιλότος σώζει ένα αεροπλάνο από βέβαιη συντριβή, αλλά στην πορεία της έρευνας πάνω στο συμβάν γεννάει ερωτηματικά.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Robert Zemeckis είσαι εδώ ή ζούμε ακόμα τις μέρες του Beowulf; Τουλάχιστον η πλοκή υπόσχεται τη μεγάλη επιστροφή.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία. Η ταινία βγαίνει στις Η.Π.Α. στις 2 Νοεμβρίου.

The Man with the Iron Fists
(του RZA)
Παίζουν: RZA, Lucy Liu, Russell Crowe
Η υπόθεση: Ένας σιδεράς στην Κίνα του 19ου αιώνα καλείται να υπερασπιστεί την τιμή του χωριού και των συγχωριανών του σε μια kung-fu σπλατεριά.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Δεν είναι ο καλλιτεχνικά ανήσυχος RZA των Wu-Tang Clan. Είναι ο Quentin Tarantino στην παραγωγή και η έμπειρη σε τέτοια Lucy Liu στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όχι, για τον Russell Crowe δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία. Η ταινία βγαίνει στις Η.Π.Α. στις 2 Νοεμβρίου.

Argo
(του Ben Affleck)
Παίζουν: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman
Η υπόθεση: Ενώ η επανάσταση στο Ιράν φουντώνει, ένας πράκτορας της CIA καταστρώνει το πλάνο της διάσωσης 6 Αμερικάνων που έχουν βρει καταφύγιο στο σπίτι του Καναδού πρέσβη.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Αυτός ο κύριος που λέγεται Bryan Cranston και μεγαλούργησε σε μια σειρά ονόματι Breaking Bad. Α παίζει κι ο έτερος Θεός των αμερικανικών σειρών, ο Kyle Chandler (aka coach Taylor στο Friday Night Lights).
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 8 Νοεμβρίου

Lincoln
(του Steven Spielberg)
Παίζουν: Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn, Joseph Gordon Levitt, Tommy Lee Jones και James Spader
Η υπόθεση: O 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Abraham Lincoln, οδηγεί τους βόρειους στη νίκη κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου, σε μια αντίστροφη μέτρηση προς τη στιγμή της δολοφονίας του.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί ο Spielberg επιστρέφει στο είδος που τον απογείωσε ως σκηνοθέτη, στο ιστορικό δράμα (μην ξεχνάς τo Schindler’s List και το Saving Private Ryan). Και μπορεί το trailer να άργησε να κυκλοφορήσει, αλλά βλέποντας τον Day – Lewies στον ρόλο (πιθανότατα) της καριέρας του, μάλλον άξιζε η αναμονή.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία. Η ταινία βγαίνει στις Η.Π.Α στις 16 Νοεμβρίου.

Silver Linings Playbook
(του David Russell)
Παίζουν: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro
Η υπόθεση: Ο Πατ Σολατάνο βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική έχοντας χάσει τη γυναίκα, το σπίτι και τη δουλειά του. Στην προσπάθειά του να κατακτήσει ξανά (κατ' αρχήν) τη γυναίκα του, ο Πατ θα γνωρίσει την Τίφανι (με τα πολλά ψυχολογικά) και οι σχέσεις τους θα γίνουν παραπάνω από στενές.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Η Jennifer Lawrence αμέσως μετά το Hunger Games και λίγο πριν το Catching Fire σπεύδει να μας δείξει πώς εκτοξεύτηκε το κασέ της μέσα σε μερικούς μήνες.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία. Η ταινία βγαίνει στις Η.Π.Α. στις 21 Νοεμβρίου.

Life of Pi
(του Ang Lee)
Παίζουν: Suraj Sharma, Gérard Depardieu, Irrfan Khan, Tabu
Υπόθεση: Το πλοίο όπου μεταφερόνταν ο νεαρός Pi με την οικογένειά του, βυθίζεται, με αποτέλεσμα το αγόρι να σωθεί ως εκ θαύματος. Η περιπέτειά του θα διαρκέσει για 227 μέρες, ενώ οι  τέσσερις ασυνήθιστοι συντρόφοί του - μια τίγρη της Βεγγάλης , μια ύαινα, μια ζέβρα και ένας ουραγκοτάγκος αρχίζουν να πεινάνε όλο και περισότερο. Και όλα αυτά πάνω σε μια σχεδία.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί ο σκηνοθέτης της,  Ang Lee, μας έχει αποδείξει το ταλέντο του στο or Brokeback Mountain (όπου κέρδισε Όσκαρ σκηνοθεσίας). Γιατί το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Yann Martel που από τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του έγινε best-seller. Γιατί πολύ απλά, θέλουμε να δούμε και κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίζει ως τώρα, και αν κρίνουμε από το trailer, το Life of Pi είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου:  Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία. Η ταινία βγαίνει στις Η.Π.Α στις 21 Νοεμβρίου

 
Cloud Atlas
(των Andy και Lana Wachovski και του Tom Tykwer)
Παίζουν: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant
Η υπόθεση: Έξι ιστορίες που μπλέκονται μεταξύ τους, παίρνοντας στη δίνη τους ηπείρους και γενιές, σε ένα κάτι σαν παραμύθι που αποτυπώνει την (ουσιαστική, όχι αστεία) αλληλεπίδραση των ανθρώπων ανά τους αιώνες.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Οι Wachovski, οι δημιουργοί του έπους του Matrix, πιάνουν δουλειά παρέα με τον Tom Tykwer του Run Lola Run. Ξαναρίχνοντας μια ματιά στην υπόθεση, δεν έχεις καμία ιδέα για τα όρια αυτού που πρόκειται να δεις.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 22 Νοεμβρίου

Hyde Park on Hudson
(του Roger Mitchell)
Παίζουν: Bill Murray, Laura Linney, Olivia Colman, Samuel West, Elizabeth Marvel, Eleanor Bron, Olivia Williams
Η υπόθεση: Ένα Σαββατοκύριακο του Ιουνίου του 1939, ο  Αμερικανός πρόεδρος Φραγκλίνος Ρούσβελτ και η σύζυγος του, Ελεονόρα, φιλοξενούν τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Αγγλίας  στο εξοχικό τους στο Χάιντ Παρκ, στο Χάντσον της Νέας Υόρκης. Με τη Γερμανία να απειλεί σε πόλεμο, το βασιλικό ζεύγος ζητά  απεγνωσμένα βοήθεια από τον Ρούσβελτ, αλλά οι διεθνείς σχέσεις έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα εδραίωσης του προέδρου, τη σύζυγο του, τη μητέρα του και την ερωμένη του.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί μπορεί η προεδρική βιογραφική ταινία του Lincoln να έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας, παρ' όλα αυτά η συγκεκριμένη ταινία θα μας φέρει σε επαφή με την πιο πρόσφατη φιγούρα της πολιτικής ιστορίας. Η θυελλώδης σχέση του Ρούσβελτ με την μακρινή ξαδέρφη του θα έχει κι αυτή το ενδιαφέρον της, δε νομίζεις;
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία. Η ταινία βγαίνει στις Η.Π.Α στις 7 Δεκεμβρίου.

The Hobbit: Αn Unexpected Journey
(του Peter Jackson)
Παίζουν: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitrage, Orlando Bloom, Christopher Lee
Η υπόθεση: O Bilbo Baggins ένα μικρό χόμπιτ (θείος του Frodo Baggins) ξεκινά μία επική αποστολή για να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων της Erebor, το οποίο πριν αρκετό καιρό είχε καταληφθεί από το δράκο Smaug. Συναντώτας ξαφνικά τον Gandalf, ο Bilbo βρίσκει τον εαυτό του να συμμετέχει σε μία συντροφιά με 13 νάνους και να ηγείται από τον τον θρυλικό πολεμιστή Thorin Oakenshield.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί, ας μην το κρύψουμε, δύσκολο να αντισταθούμε σε ακόμη ένα ταξίδι στη Μέση Γη, μετά το τέλος της τριλογίας του Lord of the Rings. Mπορεί τα βιβλία Hobbit να μην φτάνουν το επίπεδο της αγαπημένης τριλογίας του Tolkien, όμως η βαριά υπογραφή Peter Jackson στην κινηματογραφική μεταφορά τους, ίσως τα κάνει να ισοφαρίσουν.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 13 Δεκεμβρίου

Ζero Dark Τhirty
(της Kathryn Bigelow)
Παίζουν: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Scott Adkins, Zero Dark Thirty
Η υπόθεση: Το  χρονικό της καταδίωξης του τρομοκράτη και ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν από τη στιγμή της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους, μέχρι τη στιγμή του θανάτου του, από τα χέρια της ομάδας Πεζοναυτών στις 6 Μαΐου 2011.
Ο πραγματικός λόγος που θα την δούμε: Γιατί η αντίδραση των Ρεπουμπλικάνων για τις "απόρρητες πληροφορίες στις οποίες δόθηκε πρόσβαση" και η προσπάθειά τους να υποβαθμίσουν την ταινία, μας κάνει να θέλουμε να τη δούμε ακόμη περισσότερο. Με σκηνοθέτιδα την Kathryn Bigelow του οσκαρικού "Hurt Locker", έχουμε έναν λόγο παραπάνω για να την δούμε.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία. Η ταινία βγαίνει στις Η.Π.Α στις 19 Δεκεμβρίου.

Les Miserables
(του Tom Hooper)
Παίζουν: Hugh Jackman, Anne Hathaway, Russell Crowe
Η υπόθεση:  Βρισκόμαστε στις αρχές του 19ου αιώνα στη Γαλλία, οδεύοντας στο υπόβαθρο της Επανάστασης τον Ιούλιο του 1832. Ο κρατούμενος 24601, Γιάννης Αγιάννης, αποφυλακίζεται καταπατώντας τον λόγο τιμής να δημιουργήσει μια νέα ζωή για τον εαυτό του, ενώ αποφεύγει την σύλληψη από τον επίμονο Επιθεωρητή Ιαβέρη.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί ο βραβευμένος για το King’s Speech σκηνοθέτης Tom Hooper επιχειρεί να ενώσει τον Hugh Jackman με την Anne Hathaway στην κινηματογραφική μεταφορά του πολύ επιτυχημένου θεατρικού μιούζικαλ Οι Άθλιοι, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκώ.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 20 Δεκεμβρίου

This is 40
(του Judd Apatow)
Παίζουν: Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel
Η υπόθεση: Το "This Is 40" εκτυλίσσεται λίγα χρόνια  μετά το "Knocked Up". Τώρα, η  δισκογραφική εταιρεία του Πιτ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ το μαγαζί με ρούχα της Ντέμπι μετατρέπεται στο βασικό έσοδο της οικογένειας. Και σ' όλα αυτά, έρχεται και η κρίση των σαράντα.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: O Judd Apatow σκηνοθετεί την τέταρτή του ταινία (μετά τις 40 –Years-Old Virgin, Knocked Up και Funny People). Είναι και η περιέργεια που σε πιάνει, αν έχεις δει το Knocked up (μιας και ήδη έχεις γνωρίσει τους Μann και Rudd, απλά τώρα είναι στα 40 τους).
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 21 Δεκεμβρίου

Wreck-It Ralph
(του Rich Moore)
Με τις φωνές των: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jane Lynch
Η υπόθεση: Ένας χρόνιος κακός των arcade παιχνιδιών αποφασίζει να αλλάξει το "είναι" του και να γίνει ένας δημοφιλής ήρωας.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Τα επικά cameos των πιο iconic ηρώων των arcade παιχνιδιών. Ο Pacman (μαζί με τα φαντασματάκια που τον καταδιώκουν), o Sonic και πολλοί άλλοι είναι εδώ για να βοηθήσουν(;) τον Wreck-It Ralph.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 27 Δεκεμβρίου

 
Αnna Karenina
(του Joe Wright)
Παίζουν: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen
Η υπόθεση: Η αριστοκράτισσα Anna Karenina ζει μια συμβατική καθημερινότητα με τον σύζυγό της  Alexei Karenina στη Ρωσία, στα τέλη του 19ου αιώνα. Όμως ο παράνομος έρωτάς της με τον Κόμη Vronsky θα τη φτάσει στο σημείο να εγκαταλείψει το γιο και τον άνδρας  της.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Ο σκηνοθέτης Joe Wright έχει αποδείξει πως η συνεργασία του με την Keira Knightley είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένη (στις ταινίες Atonement και Pride and Prejudice). Tώρα οι δυό τους καλούνται να το ξανακάνουν, και μάλιστα στο αγαπημένο λογοτεχνικό έργο του Tolstoy Και σε όλα αυτά θα βάλει το χεράκι του ο Jude Law, σε ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 3 Ιανουαρίου 2013

Django Unchained
(του Quentin Tarantino)
Παίζουν: Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Don Johnson, Kurt Russell, Kerry Washington, Samuel L. Jackson
Η υπόθεση: Βρισκόμαστε στο Νότο, δύο χρόνια πριν την έναρξη του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου. Το παρελθόν του σκλάβου Τζάνγκο τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων Δόκτωρ Κινγκ Σουλτζ. Ο Σουλτζ βρίσκεται στα ίχνη των δολοφονικών Αδερφών Μπριτλ και μόνο ο Τζάνγκο μπορεί να τον βοηθήσει. Για αντάλλαγμα, ο Σουλτζ θα ελευθερώσει τον Τζάνγκο και θα τον βοηθήσει να πάρει την επίσης αιχμάλωτη σύζυγό του από τον κακοποιό Κάλβιν Κάντι.
Ο πραγματικός λόγος που θα τη δούμε: Γιατί το trailer μας άρεσε υπερβολικά πολύ. Γιατί μετά το βραβευμένο με Όσκαρ Ιnglurious Basterds του Tarantino, περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ταινία του που θα μας κάνει να τον (ξανά) παραδεχτούμε ως σκηνοθέτη. Γιατί στο καστ είναι ο "κακοποιός" Leonardo Di Caprio, ρόλος που κάτι μας λέει ότι θα του ταιριάζει γάντι.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 17 Ιανουαρίου 201
από:http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/afieromata-cinema/fall-movies-preview-aytes-einai-oi-21-tainies-poy-aksizei-na-exeis-dei-mexri-ta-oskar.1933368.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου