Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...προβλημάτων συνέχεια για το iPhone 5


Μπορεί το iPhone 5 να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο ως προς τις πωλήσεις του αλλά σε ό,τι αφορά την ποιότητα κατασκευής του, δεν τα πάει και τόσο καλά. Μάλιστα δεν αναφερόμαστε στις τεχνικές ελλείψεις του σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (έλλειψη NFC, μικρότερη οθόνη κλπ), αλλά σε θέματα που αφορούν την ποιότητα των υλικών και των εξαρτημάτων του.

Μετά από αναφορές για ξεθώριασμα του χρώματος και γρατζουνιές αλλά και προβληματική απόδοση του WiFi, χρήστες του Gizmodo και του MacRumors ανακάλυψαν δυο ακόμα θέματα στο το νέο smartphone.

Το πρώτο αφορά την χαλαρή τοποθέτηση της μπαταρίας του, η οποία χτυπά στα εσωτερικά τοιχώματα της συσκευής αν ο χρήστης την ταρακουνήσει, προκαλώντας μάλιστα έναν χαρακτηριστικά περίεργο ήχο. Την αποκάλυψη έκαναν χρήστες στο forum της Apple ενώ το πρόβλημα φαίνεται πως είναι γενικό. Σε τουλάχιστον μια περίπτωση μάλιστα, ένας χρήστης πήγε την συσκευή του στο Apple Store όπου τεχνικός έλυσε το πρόβλημα απλά κολλώντας την μπαταρία στην συσκευή.

Το δεύτερο πρόβλημα προς το παρόν έχει εντοπιστεί μόνο στις λευκές συσκευές και είναι καθαρά αισθητικό. Σύμφωνα με χρήστες του MacRumors μια μικρή ρωγμή κάτω από το πλήκτρο ενεργοποίησης επιτρέπει στο φως της οθόνης να διαφεύγει από το αυτό σημείο. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το BGR επιβεβαίωσε πως το πρόβλημα παρατηρείται και σε τουλάχιστον μια δικιά του συσκευή.

Επιπλέον, ένας χρήστης ανέφερε στο forum του MacRumors πως η Apple αντικατέστησε την συσκευή του αλλά και η δεύτερη συσκευή που του έδωσε παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι περίεργο πάντως το οτι η Apple, μια εταιρεία που φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής της να αγνόησε τόσο σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια του quality control.

Σε κάθε περίπτωση τα ζητήματα αυτά ουδόλως απασχολούν τους φίλους της εταιρείας οι οποίοι σπεύδουν φυσικά να αποκτήσουν το νέο της smartphone.



ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου