Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...κυκλοφόρησαν τα πρώτα reviews του iPhone 5

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα reviews του iPhone 5

Τι αναφέρουν οι κριτικοί για το πολυαναμενόμενο smartphone

Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του νέου της smartphone, η Apple έδωσε σε επιλεγμένες ιστοσελίδες και media την άδεια να δημοσιεύσουν τα πρώτα reviews της συσκευής. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι έχουν να πούν όσοι χρησιμοποίησαν το iPhone 5 έστω και για λίγες ημέρες.

Το review του CNet χαρακτηρίζει το μέγεθος της οθόνης του αρκετά διακριτικό, αλλά αναφέρει πως σε συνδυασμό με την Retina Display, θα είναι δύσκολο να γυρίσετε πίσω σε οποιαδήποτε οθόνη εαν την συνηθίσετε. Η ταχύτητα των LTE δικτύων ήταν μεταξύ 10 και 20 Mbps, έως και διπλάσια ταχύτητα από το τυπικό αμερικάνικο DSL δίκτυο ενώ η ποιότητα του ηχείου του ήταν εμφανώς ανώτερη του iPhone 4S προσφέροντας πιο καθαρό ήχο.

O Jim Dalrymple του The Loop ανέφερε πως το iPhone 5 έχει πολλά παραπάνω από μια μεγαλύτερη οθόνη, δηλώνοντας πως «θα πρέπει να το δεί κανείς για να πάρει μια ιδέα του τι μπορεί να κάνει» ενώ θεωρεί πως δεν υπάρχει κάποιος καλός λόγος για να μην το αγοράσει κανείς..

Ο David Pogue της New York Times το χαρακτήρισε πανέμορφο, ιδίως την μαύρη έκδοση. Θεωρεί πως η κάμερα του είναι η καλύτερη που έχει δει σε τηλέφωνο, ενώ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι κατά πολύ ανώτερη του iPhone 4S. Ταυτόχρονα βλέπει την αλλαγή του connector ως αρκετά αρνητικό στοιχείο, αναρωτιέται μάλιστα αν η Apple ανησυχεί πως θα της κοστίσει σε πωλήσεις.

Ο Tim Stevens του Engadget πιστεύει πως η μεγαλύτερη αλλαγή του κινητού είναι το βάρος του και όχι η οθόνη η το μικρότερο πάχος. Θεωρεί πως έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, την κάμερα, την ταχύτητα, την χωρητικότητα, εκτός από το λειτουργικό. Στις δοκιμές που πραγματοποίησε για τη μπαταρία, με συνεχή αναπαραγωγή video μέσω LTE και WiFi, και παράλληλο συγχρονισμό δεδομένων με κοινωνικά δίκτυα, η μπαταρία του κράτησε 11 ώρες και 15 λεπτά, αρsκετά εντυπωσιακό νούμερο.

Ο Walter Mossberg της Wall Street Journal θεωρεί πως το iPhone 5 είναι πιο άνετο στο χέρι σε σχέση με τις μεγαλύτερες συσκευές των ανταγωνιστικών εταιρειών. Στις δοκιμές του η μπαταρία διαρκούσε μεταξύ 9 και 12 ώρες κάθε ημέρα με αρκετή χρήση, ενώ δεν του άρεσε καθόλου η εφαρμογή Maps, η οποία αντικατέστησε το Google Maps στο iOS 6.

Ο Luke Peters του Τ3 θεωρεί πως το iPhone 5 είναι μια αρκετά καλή συσκευή, το καλύτερο iPhone μέχρι σήμερα, αλλά όχι και το καλύτερο smartphone της αγοράς. Δεδομένου πως οι χρήστες Android μπορούν να αποκτήσουν εξίσου εντυπωσιακές συσκευές με λιγότερα χρήματα δεν πιστεύει πως η αγορά του iPhone 5 θα είναι μια έξυπνη αγορά. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως για κάθε νέο χαρακτηριστικό που ανακοίνωσε η Apple στην παρουσίαση της υπήρχε ένα κάτοχος συσκευής της Samsung, της HTC, της Nokia ή της Sony ο οποίος έλεγε «το τηλέφωνο μου ήδη το κάνει αυτό».

Τέλος ο MG Siegler TechCrunch κρίνει πως η Apple πήρε το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς, το 4S και το τελειοποίησε σχεδόν σε κάθε τομέα, ακόμα και στην διάρκεια της μπαταρίας. Χαρακτήρισε ακόμα ανόητους τους ανθρώπους που θεωρούσαν το iPhone 5 απογοήτευση ή βαρετό.






από:http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/416026/kukloforisan-ta-prota-reviews-tou-iphone-5/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου