Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...Ομπάμα απαντά σε Χαϊκάλη μέσω twitter!

Ομπάμα απαντά σε Χαϊκάλη μέσω twitter!
Τεράστιο θέμα ξέσπασε στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ύστερα από την πρωτοφανή περιφρόνηση που έδειξε ο αμερικανός πρόεδρος στο πρωτόκολλο του twitter, καθώς αγνόησε την ερώτηση του Πάνου Καμμένου και απαντήσε με mention στον Παύλο Χαϊκάλη!
Από μια κλωστή φαίνεται ότι κρέμονται οι σχέσεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος φέρεται έξω φρενών, από την… παρεμβολή του Παύλου Χαϊκάλη στην απευθείας επικοινωνία του με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Ως γνωστόν, το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, ο Πάνος Καμμένος, έστειλε μέσω twitter μήνυμα στον Ομπάμα, προσπαθώντας να δυσφημίσει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος, σύμφωνα με έγκυρα blogs του ευρύτερου «Ανεξ. Ελλ.» χώρου, εργάζεται στην προεκλογική εκστρατεία του αμερικανού προέδρου.
Μάλιστα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έστειλε την φράση «Τόν ΓΑΠ πού τόν βρήκες και τόν μάζεψες;», βάζοντας επίτηδες τόνους στα άρθρα, ώστε να μπερδέψει τις μυστικές υπηρεσίες που θα επιχειρούσαν να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα.
Προφανώς ο Αμερικάνος πρόεδρος πέρασε το μήνυμα από τον άγνωστο έλληνα (που σημειωτέον, του μιλούσε στον ενικό, σα να γνωρίζονταν και από χθές), στο google translate, όπου έλαβε την εξής μετάφραση: «Τhe GAP where I found him and collect;» (μτφ: «Το GAP πού εγώ βρήκα και συλλέγω;»).
Έτσι, μια μέρα μετά, ο αμερικανός πρόεδρος και το επιτελείο του, προφανώς μη βγάζοντας άκρη, θεώρησαν ότι το μυστηριώδες tweet, προέρχεται από κάποιον ελαφρώς διαταραγμένο θαυμαστή. Έτσι αποφάσισαν να απαντήσουν σε κάποιον από το περιβάλλον του, (δηλαδή στον Παύλο Χαϊκάλη), θεωρώντας ότι πρόκειται για τον γιατρό του.
Δύσκολα πάντως μπορεί να βγάλει κανείς άκρη και από το tweet του Μπάρακ Ομπάμα: Ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού χρησιμοποιεί όλες τις ελληνικές λέξεις που ξέρει (ναι... και αυτήν που όλοι φανταζόμαστε), δηλώνει ότι αντί γαι τη φίρμα Gap, προτιμάει την Banana Republic (Δημοκρατία Μπανανίας), ενώ αποκαλεί τον Παύλο Χαϊκάλη, Mr Μπαλαφούτη, που είναι ο ρόλος του διαχειριστή που ερμήνευε στην πολυκατοικία!
Τέλος αξίζεινα σημειωθεί, ότι ενώ η διαμάχη κορυφώνεται και ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον Παύλο Χαϊκάλη ότι «του κλέβει ύπουλα τη δόξα», εμφανίστηκε ο Τέρενς Κουίκ και επιτέθηκε και στους δύο, δηλώνοντας ότι αν σε κάποιον έπρεπε να στείλει μήνυμα ο Ομπάμα, θα έπρεπε να είναι εκείνος. Στο κάτω κάτω ο Τέρνενς Κουίκ, υπενθύμισε ότι αν μπεί το όνομά του στο google translate, σημαίνει «γρήγορος». Επίσης τόνισε ότι είναι εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και είναι καθήκον του να τα «έσουρνε» ένα χεράκι στον Ομπάμα, όπως άλωστε και σε κάθε αμερικάνο!
Πηγή: protagon.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου