Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

...ουρά μέχρι την... Μαδρίτη!

Ουρά μέχρι την... Μαδρίτη!Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στον κυπριακό Τύπο το sold out του ΑΠΟΕΛ, κάτι όπως τονίζει ο Γιώργος Γεωργίου, που καλύπτει το ρεπορτάζ του για την εφημερίδα «Πολίτης», «είναι πρωτοφανές»! Τι ανακοίνωσε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς για τα εισιτήρια.

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την προσεχή Τρίτη 27 Μαρτίου. Το sold out ήταν αναμενόμενο βάσει της προσέλευσης αλλά και της μεγάλης ζήτησης, ήταν όμως συνάμα και κάτι το μοναδικό.
«Είναι πρωτοφανές αυτό που έχει γίνει με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ούτε σε εποχές Ανόρθωσης δεν είχαμε τέτοιες εικόνες. Δεν είχαμε δει τέτοια πράγματα τότε», σχολίασε στο gazzetta.gr ο ρεπόρτερ του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Γεωργίου. Συνεχίζοντας την αναφορά του επισήμανε: «Είναι φοβερό να βλέπεις ουρές χιλιομέτρων για ένα εισιτήριο.
Είναι κάτι το φοβερό για τα δικά μας δεδομένα. Επίσης είναι η πρώτη φορά που η φιλοξενούμενη ομάδα, η Ρεάλ ζητά το μάξιμουμ των εισιτηρίων που δικαιούται. Δεν έχει γίνει ξανά αυτό στο ΓΣΠ.
Βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως πολύς κόσμος πήγε άδικα στα εκδοτήρια σήμερα καθώς είχαν μείνει λίγα εισιτήρια και δεν υπήρχε περίπτωση να εξυπηρετηθούν όλοι. Είχαν μείνει περίπου 800 εισιτήρια και σήμερα πήγαν χιλιάδες φίλαθλοι για να αγοράσουν εισιτήρια».
Σχετικά με το κλίμα στην ομάδα υποστήριξε ότι «όλοι στην ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε πριν την Ρεάλ υπάρχει το ντέρμπι με την Ομόνοια. Μετά είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό».
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Από μέρους του το ΑΠΟΕΛ έδωσε στην δημοσιότητα την Πέμπτη ανακοίνωση για τα εισιτήρια, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να είχε καλύψει τις ανάγκες περισσότερου κόσμου, όμως αυτό δεν γινόταν (σ.σ. το ΓΣΠ χωράει 22.859 θεατές). Με τον τρόπο του μάλιστα ο κυπριακός σύλλογος ζήτησε συγγνώμη.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ζήτηση εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕλ – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League ήταν πρωτόγνωρη και δυστυχώς ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να ικανοποιηθεί δεδομένης της χωρητικότητας του σταδίου ΓΣΠ, αλλά και των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι της διοργανώτριας αρχής UEFA, αλλά και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Λυπούμαστε ειλικρινά γιατί χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορέσουν να βρεθούν την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον ιστορικό αυτό αγώνα. Λυπούμαστε επίσης για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας σήμερα, αλλά και τις προηγούμενες μέρες στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Από πλευράς της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ., καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να διαχειριστούμε αυτή την άνευ προηγουμένου ζήτηση. Κατανοούμε πλήρως τα αισθήματα πικρίας και δυσαρέσκειας που μπορεί να έχουν προκληθεί, αλλά δυστυχώς μόνο εάν η χωρητικότητα του ΓΣΠ ήταν η διπλάσια θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν όλοι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα».
Πηγή: Gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου